Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Verf en behang

Bij ons vindt u een groot assortiment glasvezelbehang in verschillende structuren/patronen waaronder; visgraatmotief, geruit, gestreept en een gevlochten structuur. De structuren variëren; fijn, grof, glad en vele andere en zijn uiteraard in alle kleuren leverbaar zowel mat als glanzend.

 

Uiteraard leveren wij ook verf- en sauswerk in de door u gewenste kleur. Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, blijkt wel uit onze actieprijzen!

 

Acties kunnen niet worden gecombineerd. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

Glasvezelbehang aanbrengen al vanaf €10,95 per m².


Zelf aan de slag met glasvezelbehang? Uiteraard is dat mogelijk maar enige ervaring is wel een pré. Wij besparen u graag een hoop ergernis door het over te laten aan onze specialisten, dan heeft u ook nog eens garantie op het geleverde werk. Wij leveren al glasvezelbehang vanaf €10,95 per m² (inclusief lijm en arbeid)*.

Wilt u er helemaal geen omkijken meer naar hebben en het glasvezelbehang direct laten sausen in de kleur van uw keuze, dan bent u al klaar voor (de vanafprijs van) €19,50 per m² all-in*. 
 

Het aanbrengen van professionele muurverf in iedere gewenste kleur doen we ook voor een zeer scherpe prijs; we sausen al voor de vanaf prijs van €8,70*.

 

Dus kom naar onze showroom of neem contact met ons op en maak gebruik van deze scherp geprijsde actie! 

 

* Hierbij wordt uitgegaan van het lage BTW-tarief van 6% voor huizen ouder dan 2 jaar.

Gratis afspraak met top-styliste


Ontwerp samen met een interieurstylist de woonruimte van uw dromen!

Tijdens onze adviesdagen maakt u kennis met één van onze topstylistes en de producten van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Dit eerste, korte advies duurt ongeveer 45 minuten. Ook wordt door middel van moodboards uw woonstijl bepaald. Dit alles kost u enkel wat vrije tijd. De kosten van dit gesprek nemen wij voor onze rekening. Maak dus snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Maak dus snel een afspraak.

15% korting op woningdeals & win een metamorfose

Actie loopt tot en met: 30-09-2016

Op onze totale woningdeals krijgt u 15% korting. Bekijk hier de deals en profiteer van deze mooie korting. 

 

Doe nu mee aan onze like, share & winactie op Facebook en maak kans op één van de drie make-overs* ter waarde van € 2500,-

 

Wat moet u doen? Like onze Facebookpagina én dit bericht. En deel het bericht openbaar. Uiteraard zijn we nieuwsgierig wat u graag wilt veranderen in uw huis. 

 

* Vraag naar de voorwaarden.

 

Woninginrichting-Aanhuis.nl op de vtwonen-beurs!

Actie loopt tot en met: 02-10-2016

Van 27 september tot 2 oktober is Woninginrichting-Aanhuis.nl te vinden op devtwonen & design beurs (voorheen Woonbeurs Amsterdam) in de RAI in Amsterdam. We ontmoeten u graag! Om kennis te maken, maar natuurlijk vooral om u te helpen bij al uw woon- en interieurvragen.

We kijken ernaar uit! Nog leuker: u vindt ons in het vtwonen huis!

 

Het is nu al mogelijk om een afspraak met onze stylistes in te boeken. In de winkel bij u in de buurt of op de beurs zelf

Realisatie StudioWeb