Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Verf en behang

Bij ons vindt u een groot assortiment glasvezelbehang in verschillende structuren/patronen waaronder; visgraatmotief, geruit, gestreept en een gevlochten structuur. De structuren variëren; fijn, grof, glad en vele andere en zijn uiteraard in alle kleuren leverbaar zowel mat als glanzend.

 

Uiteraard leveren wij ook verf- en sauswerk in de door u gewenste kleur. Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, blijkt wel uit onze actieprijzen!

 

Acties kunnen niet worden gecombineerd. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

Glasvezelbehang aanbrengen al vanaf €10,95 per m².


Zelf aan de slag met glasvezelbehang? Uiteraard is dat mogelijk maar enige ervaring is wel een pré. Wij besparen u graag een hoop ergernis door het over te laten aan onze specialisten, dan heeft u ook nog eens garantie op het geleverde werk. Wij leveren al glasvezelbehang vanaf €10,95 per m² (inclusief lijm en arbeid)*.

Wilt u er helemaal geen omkijken meer naar hebben en het glasvezelbehang direct laten sausen in de kleur van uw keuze, dan bent u al klaar voor (de vanafprijs van) €19,50 per m² all-in*. 
 

Het aanbrengen van professionele muurverf in iedere gewenste kleur doen we ook voor een zeer scherpe prijs; we sausen al voor de vanaf prijs van €8,70*.

 

Dus kom naar onze showroom of neem contact met ons op en maak gebruik van deze scherp geprijsde actie! 

 

* Hierbij wordt uitgegaan van het lage BTW-tarief van 6% voor huizen ouder dan 2 jaar.

Gratis afspraak met top-styliste


Ontwerp samen met een interieurstylist de woonruimte van uw dromen!

Tijdens onze adviesdagen maakt u kennis met één van onze topstylistes en de producten van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Dit eerste, korte advies duurt ongeveer 45 minuten. Ook wordt door middel van moodboards uw woonstijl bepaald. Dit alles kost u enkel wat vrije tijd. De kosten van dit gesprek nemen wij voor onze rekening. Maak dus snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Maak dus snel een afspraak.

Realisatie StudioWeb