Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Verf en behang

Bij ons vindt u een groot assortiment glasvezelbehang in verschillende structuren/patronen waaronder; visgraatmotief, geruit, gestreept en een gevlochten structuur. De structuren variëren; fijn, grof, glad en vele andere en zijn uiteraard in alle kleuren leverbaar zowel mat als glanzend.

 

Uiteraard leveren wij ook verf- en sauswerk in de door u gewenste kleur. Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, blijkt wel uit onze actieprijzen!

 

Acties kunnen niet worden gecombineerd. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

Glasvezelbehang aanbrengen al vanaf €10,95 per m².


Zelf aan de slag met glasvezelbehang? Uiteraard is dat mogelijk maar enige ervaring is wel een pré. Wij besparen u graag een hoop ergernis door het over te laten aan onze specialisten, dan heeft u ook nog eens garantie op het geleverde werk. Wij leveren al glasvezelbehang vanaf €10,95 per m² (inclusief lijm en arbeid)*.

Wilt u er helemaal geen omkijken meer naar hebben en het glasvezelbehang direct laten sausen in de kleur van uw keuze, dan bent u al klaar voor (de vanafprijs van) €19,50 per m² all-in*. 
 

Het aanbrengen van professionele muurverf in iedere gewenste kleur doen we ook voor een zeer scherpe prijs; we sausen al voor de vanaf prijs van €8,70*.

 

Dus kom naar onze showroom of neem contact met ons op en maak gebruik van deze scherp geprijsde actie! 

 

* Hierbij wordt uitgegaan van het lage BTW-tarief van 6% voor huizen ouder dan 2 jaar.

Gratis afspraak met top-styliste


Ontwerp samen met een interieurstylist de woonruimte van uw dromen!

Tijdens onze adviesdagen maakt u kennis met één van onze topstylistes en de producten van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Dit eerste, korte advies duurt ongeveer 45 minuten. Ook wordt door middel van moodboards uw woonstijl bepaald. Dit alles kost u enkel wat vrije tijd. De kosten van dit gesprek nemen wij voor onze rekening. Maak dus snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Maak dus snel een afspraak.

Gratis abonnement op vtwonen-magazine

Actie loopt tot en met: 15-04-2017

Vanaf zondag 19 februari a.s. is vtwonen "Weer verliefd op je huis" weer te zien bij SBS6, met nieuwe afleveringen. En Woninginrichting-Aanhuis.nl is er wederom bij! Wij gaan mensen blij maken met mooie vloeren, op maat gemaakte kasten en sfeervolle raamdecoratie. Volg ons op Facebook en blijf altijd als eerste op de hoogte van onze bijdrage in de uitzending!

 

Wil je naast de de afleveringen vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ nog meer inspiratie voor je interieur opdoen? Bij aanschaf vanaf € 500,- bij ons in de winkel krijg je gratis een halfjaar-abonnement op het vtwonen magazine! 

Realisatie StudioWeb