Menu

Shutters

Shutters zijn luiken die aan de binnenkant van de ramen worden geplaatst, met verstelbare lamellen. Shutters zijn op dit moment erg populair. Woninginrichting-aanhuis.nl is dealer in shutters, van onder andere Blend Windowfashion. Tevens voeren wij ook een private label. De shutters zijn van hoge kwaliteit en onze gespecialiseerde buitendienst neemt geheel vrijblijvend de maten bij u thuis op. Maar ook de montage is geen enkel probleem!

Een showroom zoeken bij u in de buurt

Shutters worden toegepast als zonwering én het verfraaien en verzorgen van een sfeervol interieur. Ze worden in diverse variaties geleverd zoals white teak, lindehout, ecowood (composiet) en kunststof. Onze shutters kunnen voor alle mogelijke raampartijen gebruikt worden, schuifpuien met een railsset, erkers met T-stijlen en/of hoek-stijlen, maar ook rondingen of schuine zijden kunnen gemaakt worden.Voor iedere situatie bestaat een oplossing. 

De lamelmaten varieren; 47, 63, 89 en 114 mm en allen met of zonder bedieningslat.

Shutters & Blinds

Bent u op zoek naar mooie en fraaie kwaliteits-shutters of blinds voor in een landelijke of juist een moderne woning? Wij nodigen u graag uit om naar de showroom te komen of gebruik te maken van onze vrijblijvend advies aan huis. Onze prijzen zullen u verrassen, deze zijn namelijk zeer voordelig door onze internet filosofie!

Realisatie StudioWeb