Menu

Glasvezelbehang

U wilt uw wanden laten behangen? Dan bent u op het juiste adres!

Onze behangers en schilders kunnen al uw wanden voorzien van vele soorten glasvezelbehang voor verschillende situaties.

Een showroom zoeken bij u in de buurt

Een goed alternatief voor glad gestucte wanden is onze 'renovlies'  dat een 100% vlak en strak eindresultaat geeft; de naden moet u echt zoeken! Renovlies glasweefselbehang heeft vele voordelen ten opzichte van glad stucwerk. Het scheurt niet, het is stootvast en is akoestisch beter.

Glasvezelbehang is verkrijgbaar in vele dessins en is meerdere keren overschilderbaar, Het is ook ideaal om in bestaande woningen te gebruiken. Slechte wanden zijn gelijk gerenoveerd en worden als nieuw tevoorschijn getoverd. Daarbij kunnen wij uiteraard ook uw plafond sausen of ander schilderwerk uitvoeren.

 

In deze informatiefilm (duur 1m20s) kunt u zien hoe het aanbrengen van glasvezelbehang in z'n werk gaat. 

 

 

Waarom glasvezelbehang?

  • Glasvezelbehang werkt versterkend (u kunt hier scheuren, barsten of hele muren mee versterken)
  • Het is o.a. aan te brengen op: nieuw of geschilderd beton, gipsplaten en gipselementen, gasbeton, en vele soorten houtplaten.
  • Dankzij de vochtafstotendheid kan het zelfs gebruikt worden in bijvoorbeeld de badkamer of keuken.
  • Glasvezelbehang is goed schoon te maken/houden.
  • Glasvezelbehang is overschilderbaar, heeft een lange levensduur en staat garant voor een warme uitstraling.
  • Verder is glasvezelbehang in hoge mate vlamwerend dus ook nog eens een veilige oplossing!

 

Glasvezelfbehang bestaat in vele structuren. Dit is slechts een klein aantal voorbeelden. Zit de structuur van uw keuze er niet bij, loop dan eens binnen bij één van onze showrooms.  

 

Specialistisch?

Zelf aan de slag met glasvezelbehang? Uiteraard is dat mogelijk maar enige ervaring is wel een pré. Wij besparen u graag een hoop ergernis door het over te laten aan onze specialisten, dan heeft u ook nog eens garantie op het geleverde werk.

 

Voor meer informatie kunt u een 'bel mij terug-bericht' achterlaten of bij één van onze showroo.ms binnenlopen. Wilt u graag een offerte ontvangen? Dat kan natuurlijk ook; laat u verrassen door onze scherpe internetprijzen. Wij leveren al glasvezelbehang vanaf €10,95 per m² (inclusief lijm en arbeid)*.  
Informeer ook direct naar onze zeer scherpe prijzen voor het aanbrengen van professionele muurverf in iedere gewenste kleur.

 

* Hierbij wordt uitgegaan van het lage BTW-tarief voor huizen ouder dan 2 jaar.

< Terug naar overzicht
Realisatie StudioWeb